The Beat Prodigies, un „super crew” nou de beatmakeri!

The Beat Prodigies este un super grup de beatmakeri ce s-a reunit la inițiativa lui Lu-K Beats. Când folosim expresia „super grup” nu glumim, căci componența acestuia constă din Lu-K Beats, SinBeats, MdBeatz, DemBeatz, Nicky Beats, Soly Beats, Haarp Beats, Empty Beatz, Vladish Production, Rzd Beats, Stradal Music, Mike Bluff, Infinite Music și Cairo Beats.

Totul a pornit de la ideea lui Lu-K de a descoperi și de a ajuta beatmakeri talentați, dar fără un suport real de prezentare a produsului finit. Acesta asigura baza necesară dezvoltării pe plan muzical și profesional a acestor artiști talentați, scopul final fiind plasarea instrumentalelor produse către artiști consacrați din industria muzicală românească.

Unele compoziții au fost făcute deja cunoscute de către artiști precum Haarp Cord, Nane, Guess Who, printre proiectele viitoare numărându-se producții pentru Rappa și Stres.

Stați cu ochii pe această echipă formidabilă, totul fiind posibil pentru acești tineri!

Vă invităm să dați un Like! contului oficial de Facebook al băieților -Like! https://www.facebook.com/beatprodigieslkbt, la linkul de mai jos fiind disponibile producțiile acestora:

Ascultă https://soundcloud.com/beatprodigies

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu