TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Termeni şi conditii

Dacă utilizezi site-ul HipHopNews.ro, înseamnă că acceptaţi termenii şi condiţiile noastre de utilizare. Acest site este în proprietarea lui Florin Dumitru şi poate fi contactat la adresa de e-mail florin@1solutions.ro. Prin utilizarea HipHopNews.ro, sunteţi de accord să respectaţi termenii şi condiţiile noastre, în plus, atunci când participaţi la concursurile noastre, sunteţi de accord să respectaţi orice reguli publicate de noi, inclusiv politica noastră de confidenţialitate. Dacă nu sunteţi de accord cu termenii şi condiţiile noastre, nu trebuie să utilizaţi acest site. HipHopNews.ro îşi rezervă dreptul de a modifica acest document în orice moment.

Utilizarea în continuare a site-ului HipHopNews.ro, înseamnă că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile noastre. Este necesară verificarea în mod frecvent a termenilor şi condiţiilor noastre, pentru a fi la curent cu unele modificări. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările termenilor si condiţiilor noastre, HipHopNews.ro îşi rezervă dreptul de a refuza sau restricţiona accesul pe site. Termenii şi condiţiile noastre, se aplică indiferent de unde se accesează HipHopNews.ro, prin adresa URL sau link-uri de pe alte site-uri.

2. Prin utilizarea HipHopNews.ro

Sunteţi de acord să vizitaţi HipHopNews.ro, doar pentru scopuri legate, respectând legea din România. HipHopNews.ro nu susţine şi nu aprobă conţinutul oricărui utilizator al site-ului, care se prezintă a fi ameninţător, vulgar, ofensiv, obscen prin comportamentul său şi ne rezervăm dreptul de a nu ne asuma responsabilitatea pentru orice este ilegal.

Orice încercare de a obține acces neautorizat la HipHopNews.ro sau la sistemele noastre din calculatorul propriu, este strict interzis. Nu toate domeniile noastre sunt disponibile şi pentru Dumneavoastră.

3. Drepturile de autor

Conţinutul HipHopNews.ro, inclusiv logo-urile, grafica, software-ul, baza noastra de date, imaginile, articolele, fotografiile, anunţurile, informaţiile de proprietare şi toate elementele de pe site sunt protejate prin copyright, acestea fiind în proprietarea HipHopNews.ro sau partenerilor săi. Conţinutul HipHopNews.ro este exclusiv pentru Dumnevoastră, gratuit şi nu pentru alte scopuri. Nu trebuie să ştergeţi sau să modificaţi ori ascundeţi drepturile noastre de autor sau alte conţinuturi care ne aparţin, nici să reproduceţi sau să utilizaţi în alt mod, fără acordul HipHopNews.ro. Orice utilizare neautorizată vă poate supune la răspunderea civilă ori urmărirea penală, conform legilor în vigoare din Romania. HipHopNews.ro cere utilizatorilor să respecte drepturilor de autor HipHopNews.ro.

Nota: HipHopNews.ro va acţiona prompt pentru a elimina conţinutul de pe site, care încalcă drepturile de autor ale altora.

Dacă sunteţi de parere că HipHopNews.ro conţine elemente care încalcă drepturile de autor, vă rugam să trimiteţi o notificare managerilor de proiect HipHopNews.ro:

Florin Dumitru
Proprietar / Manager de proiect
HipHopNews.ro
florin@hiphopnews.ro
Bucharest, România

Marian Selegian
Manager de proiect
HipHopNews.ro
marianselegian@gmail.com
Hamburg, Germania

4. Încheierea acordului

Prezentul acord constituie întregul acord între dumneavoastra şi HipHopNews.ro, cu privire la prezentările anterioare, termenii şi condiţiile HipHopNews.ro. Termenii şi condiţiile ori politica noastră, nu poate fi modificată decât prin HipHopNews.ro.

HipHopNews.ro îşi rezervă dreptul de a schimba sau modifica prezentul acord în orice moment, fără o notificare prealabila. Astfel vă este recomandat să verificaţi termenii şi condiţiile noastre periodic. Dacă nu sunteţi de acord cu schimbările noastre, vă rugăm să nu folosiţi HipHopNews.ro.