Teaser: Swift & The Bridge – Pe Șleau (Video)

Salutare fraților. Vă vorbeam de tensiunea dintre public și artiști acum ceva timp în urmă, când lansam cypher-ul cu numărul 1 din seria SickSound Cyphers.
Vorbeam despre prejudecățile ascultătorului, despre rețetele căutate de alții și despre faptul că nu există un singur adevăr universal pentru că arta e artă și e modelată de suflet și inspirație, iar frumusețea este o chestiune de percepție pentru că „frumusețea” stă în ochiul și timpanul receptorului. Noi suntem responsabili doar pentru ce zicem nu și pentru ce înțelege fiecare.

Așadar, astăzi, vă oferim un promo care anunță lansarea videoclipului oficial pentru single-ul Pe Șleau, single extras de pe albumul solo al lui Swift, component al trupei In Extremis. Albumul se numește Anger Management, tracklist-ul împreună cu colaborarile de pe el au fost anunțate deja, însă cei ce au ratat articolele și sunt interesați de a afla mai multe amănunte sunt așteptați cu drag pe pagina oficială a trupei In Extremis: www.facebook.com/InExtremisROM sau pe pagina oficială a crew-ului: facebook.com/SickSoundCrew.

Vrem să menționam că această piesă este dedicată de către:

Swift, tuturor celor ce ignoră potențial, caută rețete stupide, transformă mișcare într-o competiție de stătut când ei încă nu știu să scrie bine.
Kent Archie, tuturor celor ce vorbesc sau NU vorbesc cu el DOAR PENTRU CĂ e din USA și pentru că are altă culoare a pielii.
Jazz 8 tuturor ignoranților, rasiștilor cu premize plecate din prejudecăți și nu în ultimul rând celor ce invocă patriotismul fals și înjură un om care poate cânta și în altă limbă, când de fapt ar trebui să înțeleagă că adevăratul patriotism înseamnă să poți duce numele țării de origine cât mai departe posibil, pentru că există o diferență IMENSĂ între un artist care cântă într-o altă limbă prefăcându-se, imitând și renegându-și propria cultură și un artist care se folosește de o altă limbă pentru a-și promova cultura și moștenirea strămoșească peste granițe.
Fiți cu ochii pe noi și pe site-urile voastre preferate pentru apariția întregului clip. Premiera în mediul online va avea loc pe canalul nostru oficial de YouTube și anume: http://youtube.com/user/SickSoundOfficial

Vă mulțumim frumos pentru susținere și atenție. Să ne auzim cu bine!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu