Teaser: Daddy G, Waldeck și Moonlight Breakfast în București!

Daddy G (Massive Attack) și Waldeck se întorc la București la început de primăvară, chiar pe 1 martie, când The Fresh va oferi fanilor un mărțisor în formă de trip hop și de swing-ul efervescent al anilor ’20 – ’30.

Susținând un concert pe 28 Februarie la Timișoara, Daddy G, jumătatea duo-ului Massive Attack este unul dintre arhitecții care au dus la dezvoltarea sunetului ”Bristol”, sunet ce a inspirat nu doar Massive Attack, dar, de asemenea și Tricky, Portishead și sute de alte acte trip-hop. Daddy G a lansat de-a lungul celor 25 de ani de carieră 5 albume. Materialele discografice Massive Attack s-au vândut în peste 11 milioane de exemplare la nivel mondial, fiind cunoscuţi pentru piese ca “Teardrop“,”Unfinished Sympathy” sau “Protection“.

Waldeck este un proiect al muzicianului Klaus Waldeck, un vienez a cărui origine se reflectă în producțiile sale. Munca sa este caracterizată de un downtempo, iar multe dintre producțiile sale sunt creeate cu ajutorul de vocalisti, similar cu Massive Attack. Cel mai recent albumul al său ”Ballroom Stories” corespunde perfect tiparului în care artistul a fost încadrat cu influenţe trip hop şi electro, trupa Waldeck combină muzica din acea perioadă, realizând concerte live unice. 

Seara va fi completată de Moonlight Breakfast, trupă rezidentă acum pe aceleași meleaguri cu Waldeck, al cărui stil electro swing va completa ținuta muzicală a serii. Mai multe detalii despre locație și prețul biletelor în curand.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu