Teaser Album: Grasu XXL Live @ Euphoria Music Hall

După o prima jumătate de an nu foarte fericită, Grasu XXL încheie anul cum nu se poate mai bine. Deși este ocupat onorând invitațiile la posturile de radio și televiziune, cu desfășurarea zecilor de concerte din țara și străinătate și filmările pentru cel mai recent videoclip, Grasu XXL revine cu un nou material, alături de MusicExpertCompany!

Este vorba de mult așteptatul album audio înregistrat cu piese LIVE din cadrul unui concert desfășurat la începutul anului în Euphoria Music Hall de la Cluj. Deși Grasu XXL este foarte ușor de remarcat datorită prezenței scenice, elementul inedit al concertului înregistrat pentru album îl punctează prezența live band-ului compus din: Vlad Bolborea (Tobe), Ștefan Mihăilescu (Chitară), Relu Batog (Clapă), Radu Dumitriu (Bass), cu participarea specială a lui Mitza (DJ & Programming).

Grasu XXL: „După accident ne-am gândit (Cristi Ochiu, impresarul meu, și cu mine) sa înregistrăm un concert cu band-ul si am ales Euphoria Music Hall din Cluj, undeva în luna aprilie 2013. De atunci s-a tot lucrat la el, l-am mixat cu Bebe Vandra, iar de partea video s-a ocupat Daniel Vasile, un drag prieten de-al lui Tranda și implicit de-al nostru. Am ales 10 piese din cele 28 pe care le-am cântat în seara aia, cele care au sunat cel mai bine… hahahaha!!! Sper să vă placă, v-am pupat!”

Albumul se numește „Grasu XXL Live @ Euphoria Music Hall”, va fi lansat exclusiv pe iTunes luni, în data de 4 noiembrie 2013, si este deja disponibil pentru precomandă pe iTunes aici: http://bit.ly/1gyDl8L. De asemenea, v-am pregătit și câteva surprize video pe parcursul celor două săptămâni care mai sunt până la lansarea albumului. Urmăriți MTV, Pro FM, paginile de Facebook oficiale ale MusicExpertCompany și ale lui Grasu XXL.

Vă reamintim că piesa „Deja Vu”, Grasu XXL feat. Ami, urcă în topurile difuzărilor de la o zi la alta către cea mai înaltă poziție, și că recent s-a filmat și videoclipul pentru această piesă de excepție în regia lui Spike, cu participarea de onoare a doi dintre cei mai buni dansatori din Romania: Dragoș Cristian Istvan și Luiza Comsa (Moty Dance Studio).

Lansarea Oficială: Luni, 04 noiembrie 2013

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu