Sweet Damage Crew & Corner Shop – Sweet Corner Graffiti Expo – (Corner Backyard, București)

Sweet Damage Crew și Corner Shop vă invită să trăiți o experiență inedită pentru Noaptea Albă a Galeriilor 2015. Expoziția de graffiti „Sweet Corner” se va desfășura pe 24 aprilie, începând cu ora 19.00, la Corner Backyard (Graffiti Pop-up Gallery), pe Intrarea Sibioara, nr. 1. Evenimentul marchează totodată aniversarea a peste 15 ani de graffiti în România, dar reprezintă și prima expoziție a crew-ului Sweet Damage în actuala formulă cu cei 5 writeri.

Astfel, Biex, Cage, Lost Optics, Pandele și Recis vor expune panouri de 40 mp de graffiti și vor prezenta lucrări de cellograffiti (un concept ce implică desenat pe folie). Expoziția va fi deschisă pentru public până la 4.00 dimineața a doua zi, iar atmosfera va fi întreținută de Dj ABS pe tot parcursul serii.

Sweet Damage a luat naștere în anul 2010, la inițiativa lui Cage, Biex, Seyr (Lost) și Recis, și este unul dintre cele mai active crew-uri de graffiti din România în prezent. De-a lungul anilor, au participat la diverse evenimente de profil naționale și internaționale, în țări precum Bulgaria, Italia, Spania sau Germania. De asemenea, au câștigat locul 1 la multiple competiții, precum Write 4 Gold Romania (2006), Street Heroes (2010), I Love Festival (2011) sau Portul Constanța – Street Art Contest (2014). Mai multe informații despre crew pot fi accesate pe pagina oficială de Facebook Sweet Damage Crew.

Vă așteptăm pe 24 aprilie la Corner Backyard pentru a vizita expoziția Sweet Corner!

FACEBOOK EVENT: AICI

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu