SWEB – Pe Strada Din Nou (Video)

Voices Media, label-ul care colaborează cu artiști precum Eli, Oana Radu si Alex Mica, vă prezintă single-ul „Pe Strada din Nou” semnat SWEB, acesta fiind extras de pe albumul „TragTare”, material ce urmează a fi lansat până la sfârșitul anului 2015.

Piesa a fost înregistrată, mixată și masterizată la DSPro Timișoara, instrumentalul acesteia fiind produs de Commy Beats, versurile sunt realizate de către SWEB, care s-a ocupat și de scenariu împreună cu Daniela Popa, montajul și editarea video fiind realizate de Ovidiu Roteliuc.

Artistul ne comunică modul în care a fost realizată piesa: „Ideea acesteia mi-a venit în momentul în care am dat de instrumental în portofoliul lui Commy Beats. Îmi transmitea o stare profundă de calm, relaxare dar și de voie bună. Unde să mai găsești așa ceva dacă nu pe stradă? Știam deja că va fi nevoie și de videoclip. Dacă ar fi să caracterizez piesa într-un cuvant, acela ar fi simplitate. Așa a ajuns, o simplă zi în care mă plimbam pe stradă, să fie scenariu pentru clip”

Sweb este un rapper din Timișoara, cu o activitate muzicală de aproximativ 10 ani. Însă ultimii 3 ani din cariera acestuia sunt de remarcat datorită faptului că împreună cu câțiva prieteni a fondat un crew numai cu Mc’s și anume „HipHopTM.”

Acesta a colaborat cu mulți artiști din sfera HipHop și nu numai, lăsându-și amprenta până acum pe mai mult de 16 materiale (Albume, compilații) lansate în underground-ul românesc, iar până în prezent SWEB a susținut peste 100 de manifestații live in diferite orase ale tarii.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu