Sunet Fin – Nostalgie (Video)

SunetFin_grup_Nostalgie

Pe 18 februarie 2016, Sunet Fin a lansat videoclipul piesei „Nostalgie”, al treilea material video al trupei. Piesa a fost produsă si orchestrata de membrii trupei. Invitat la clape a fost Razvan Puscasu. Editarea, mixajul si masteringul ii apartin lui Benzen de la Cutover Studio.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul unei perioade mai lungi de timp ca sa cuprinda mai multe anotimpuri. Imaginile au fost luate in mai multe locuri din tara: Bucuresti, Braila, Cluj si Calarasi. Locul principal pentru filmarile cu trupa pentru acest videoclip a fost Biserica parasita Frunzanesti si lacul Fundeni de langa aceasta.

Regia videoclipului este semnata de Loredana Bardas – „Ca un spectator nostalgic, m-am plasat intre cele 2 lumi : copilaria si maturitatea, incercand sa le redau subtil exact asa cum sunt ele astazi, fara masti si fara griji. Majoritatea cadrelor fara trupa sunt filmate in Braila si surprind jocul copiilor si calmul oamenilor simpli, blocati parca in secolul vitezei.”

Imaginea si montajul au fost realizate de Andrei Rosca si Ciprian Chirila

Clipul a fost proiectat in premiera in cadrul concertului „H8 – Lansare de album GRI” din cadrul Dark Side Nights pe 12 februarie 2016 in clubul fabrica, unde Sunet Fin au cantat ca invitati.

Trupa Sunet Fin a fost infiintata in septembrie 2014, componenta reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitara), Robert Munean (bas) si Vladimir Popici (tobe). CV-ul formatiei cuprinde deschiderea concertului DJ Babu si Rakaa Iriscience – Dilated Peoples, de pe 21 februarie 2015 din clubul Colectiv.

Cele mai noi infomatii despre activitatea trupei pot fi gasite pe pagina oficiala de facebook www.facebook.com/sunetfin.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu