Subsonic Festival – Parcul De Distracții Păulești (Ploiești)

În zilele de 3,4 și 5 august, în incinta Parcului De Distracții Păulești, va avea loc festivalul „Subsonic„, un eveniment dedicat culturii bass. Despre acesta organizatorii spun:

Am creat un festival dedicat culturii bass nu numai datorită puterii ei dea mișca oamenii indiferent de tempo, și nici datorită faptului că este unul din cele mai puternice și influente genuri muzicale ale zilelor noastre. Am creat un festival bazat pe cultura bass deoarece reprezintă esența a ceea ce noi înțelegem prin muzică și cultură – un mix, un permanent schimb între straturi, un amalgam de activism, libertate de exprimare, solidaritate și valori sociale.

Genurile muzicale bass promovează mesajele de unitate și luptă pentru drepturile naturale ale omului, mesaje ce consonă cu definiția unui festival de muzică unde diferențele dintre rase, etnii, vârste, sexe sau clase sociale sunt pur si simplu spulberate prin intervenția muzicii.

Prin SUBSONIC căutăm să promovam un mediu muzical accesibil unui public cât mai larg și divers.

La SUBSONIC muzica emană energie, iar oamenii povestesc despre diversitate.

Mai multe detalii despre artiștii pe care îi veți putea urmări în cadrul festivalului, locația exactă a acestuia, puteți afla de pe site-ul oficial.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu