Subsemnatu – Mașina timpului feat. Bitză & Dj Undoo (Official Video)

Subsemnatu a lansat videoclip alături de Bitză și DJ Undoo! Piesa se numește ”Mașina timpului” și se va încadra pe albumul ”Revanșa”. Acesta s-a asigurat că totul o să fie clar și a adăugat în descrierea piesei următoarele:

După cel de al doilea trailer al albumului „Revanșa”, Subsemnatu revine cu încă un proiect video menit să promoveze viitorul său material. De data aceasta videoclipul ilustrează piesa „Mașina Timpului”, realizată în colaborare cu Bitză și Dj Undoo.

Filmările proiectului video „Mașina Timpului”, cu Subsemnatu, Bitză și Dj Undoo, s-au desfășurat pe parcursul unei zile, la studioul Chill Brothers din București.

Vă reamintim că albumul „Revanșa” va fi lansat pe 20 noiembrie în Colectiv și conține colaborări cu artiști precum AFO, Carbon, Dragonu’, DJ Em, Criss Blaziny, Chimie, Noni Borsan, ALAN & KEPA, DJ Undoo sau Bitză, dar și câțiva alți invitați surpriză. În ceea ce privește producția muzicală, regăsim colaborări cu Ofens, Span și SEZ.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile privind activitatea muzicală a lui Subsemnatu, vă invităm să accesați website-ul www.Subsemnatu.ro și să vă abonați la canalul oficial de YouTube SubsProduction.

Vizionare plăcută!

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu