Street Heroes: Cool As Ice 2 / Scratch Heroes Promo (Video)

Structură Competiție
Competiția este formată din 4 Runde
Runda 1:
Participanții vor performa 16 măsuri x 4, pe un beat pe care îl aleg organizatorii . Primii 8 se vor califica mai departe.
Runda 2:
Va avea loc o tragere la sorți în urmă căreia se vor creea 4 battle-uri de 1 vs 1. Fiecare concurent are la dispoziție 60 de secunde să performeze pe un beat ales de către organizatori. Se vor alege 4 câștigători care vor avansa în Runda 3
Runda 3:
Va avea loc o tragere la sorți în urma căreia se vor creea 2 battle-uri de 1 vs 1. Fiecare concurent are la dispoziție 90 de secunde să performeze pe un beat ales de către organizatori. Se vor alege 2 câștigători care vor avansa în runda finală.
Runda 4:
Cei 2 concurenți vor avea la dispoziție 2 runde a câte 90 de secunde. Fiecare rundă va avea un beat diferit ales de către organizatori. Dacă unul dintre cei 2 DJ câștiga 2 runde la rând, battle-ul a luat sfârșit.
În orice rundă, competitorii pot alege orice sample doresc, nu există restricții.
Criterii de jurizare:
Competiția se bazează în mare parte pe skill-uri tehnice și flow, deci jurizarea va fi împărțită în felul următor:
Skill-uri tehnice/flow: 70%
Originalitate: 20 %
Muzicalitate: 10%
Deci, recomandăm scratch-urile tehnice, funky cu un strop de originalitate dacă vreți să impresionați juriul, asta în detrimentul unor scratch-uri mai mult muzicale și mult mai puțin tehnice.

Jurizare Runda1:
Fiecare membru al juriului va alege top 8 DJ care l-au impresionat. locul 1 ia 8 puncte, locul 2, 7 puncte, locul 3, 6 puncte s.a.m.d. În total sunt 3 membrii ai juriului. Se va face o medie a punctelor obținute de către fiecare DJ și primii 8 se vor califica mai departe în Runda 2
Jurizare Runda 2-4
Fiind 3 membrii ai juriului, cel care are minim 2 voturi din partea juriului, câștigă.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu