Street Heroes 4 – Parcul Tineretului (București) (Recenzie/Galerie Foto)

Vineri seara, 40 de grade, Parcul Tineretului, București. Acestea au fost elementele necesare pentru prima zi a Street Heroes, ediția din august. O zi plină, în care “eroii străzii” s-au “duelat” în cadrul evenimentului.

După o zi caniculară, a urmat o seară incendiară în care trupele românești au făcut ca spectatorii prezenți să ridice nori de praf deasupra parcului. Deschizătorii de drum au fost Bass Turbat, grup format din Gojira, Planet H, Unlocka și Motion Monument. Aceștia au făcut ca skate park-ul să răsune sub influențe hip-hop, dubstep și multe altele.Pentru a-i ajuta, pe scenă și-au făcut apariția doi dintre membrii C.T.C, DOC și Deliric1, pentru piesele Fugi și Dă-i Mai Tare.

Următoarea prezență pe scena Street Heroes, care a încântat publicul, a fost trupa care a reușit să îmbine influențele de hip-hop cu folclorul românesc și anume, Subcarpați.
Aceștia au oferit o monstra de folclor, făcând ca tot parcul Tineretului să răsune sub melodii ca Lăutar De București, Mircea Limos, Salut, Când A Fost La ‘89 și multe altele. Pe scenă au fost invitați Georgiana Mănăilă și AFO.

A doua seară de concerte din cadrul Street Heroes a stat sub semnul Okapi Crew. Grasu, Spike, Mitză, Maximilian, MefX, Junky, Tranda și DJ OldSkull au urcat pe scenă pentru a oferi un show de zile mari celor prezenți în parc.

Grasu XXL a fost primul care a urcat pe scenă pentru a interpreta piese cunoscute, urmat de ceilalți membrii Okapi, care timp de aproximativ două ore au interpretat împreună cu publicul piese cunoscute din repertoriul lor. Au putut fi ascultate piese ca Supereroul Tău, Îți Pare Rău, €œBag, Prea Mult Fum, Visele, Scandal, Serenada Rap și Sophie.

Se poate spune că ediția a patra a Street Heroes a fost un success, oamenii prezenți fiind martori la spectacole surprinzătoare din partea concurenților dar și din partea artiștilor prezenți.

Vă lăsăm cu o galerie foto ce reprezintă ambele zile ale festivalului. Mulțumim colegilor noștri Ana Nicoară și Fabian Tatomirescu.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu