Starurile autohtone înapoi la şcoală!

dj-high-way

Starurile autohtone înapoi la şcoală!

Joi, 17 decembrie, DJ High Way a găzduit încă o serie de examinare în vederea obţinerii atestatului de DJ. Numai că, de această dată, printre cursanţii absolvenţi, s-au regăsit nume cunoscute ale showbiz-ului românesc.

Vali Bărbulescu, Vlad Dobrescu, Dj Sauce, FreakaDaDisk, Dj Dark și Dj Lexi au urmat cursurile pentru avansati ale DJ High Way şi, după ce au dovedit, de această dată în faţa comisiei, că sunt cu adevărat maeştrii în arta DJ-ingului, au obtinut acreditarea.

Atestatul pentru meseria de DJ este indispensabil tuturor celor ce îşi doresc să practice această meserie, iar şcoala DJ High Way este pregătită să ridice standardele în piaţa de profil. În acest sens, Mihai Vochin, fondatorul DJ High Way, a pregătit cursuri atât pentru începători, pentru avansaţi, dar şi pentru cei ce îşi doresc să aprofundeze doar anumite stiluri de mixaj.

DJ High Way s-a înfiinţat pentru a sprijini toţi tinerii care îşi doresc să urmeze o carieră de DJ. Scopul şcolii este de a preîntâmpina nevoile viitorilor DJ, oferind informaţii esenţiale despre industria muzicală, dezvoltare profesională, noţiuni legislative, echipamente și software de dj.

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la DJ High Way, urmărește site-ul oficial, www.djhighway.com, dar și pagina de Facebook și contul de Instagram.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu