Sprint Music a lansat „Blazon – Taifun” (Video)

taifun-2

Avem plăcerea să vă prezentăm cel mai nou videoclip Blazon „Taifun”, ce poartă amprenta Long RunnerFilms by Light`s Up Music, sub egida casei de discuri Sprint Music.

După ce, la începutul verii, a lansat piesa “Taifun”, despre care spunea că “este o piesă care nu cred că are nevoie de prea multe cuvinte pentru a o descrie, se prezintă singură”, Blazon a decis să lanseze și videoclipul piesei, la care s-a ocupat tot el de regie și edit, cu D.O.P. realizat de Iuliu Nicolae.

“Mi-am droit să mai adaug culoare piesei printr-un videoclip în care mi-am lăsat amprenta, de această dată și ca regizor și editor, ocazie cu care prezentăm departamentul de video Long Runner Films, al casei de producție Light`s Up Music. Am avut plăcerea să lucrez cu o echipă frumoasă căreia îi mulțumesc. De asemenea vreau să mulțumesc echipei Sprint Music pentru sprijinul acordat acestui proiect.”
De curând, Blazon a colaborat cu Sandra N la noul ei single care a strâns aproape două milioane de vizualizări, în mai puțin de o lună de la lansare și a produs sub marca Light`s Up Music pentru Media Pro Music, “Mă ai la suflet”, o piesă fresh interpretată de Rita și Dorian Popa, care s-a dovedit a fi un success în mediul online.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu