Spike – Paparude (Videoclip Oficial)

Spike revine în forță cu single-ul ”Paparude”, o piesă care atrage atenția de la prima ascultare, cu accente din folclorul românesc, pe care se regăsește sample din piesa folk „Paparudă” a Surorilor Oșoianu.

„Paparude” este un mix de stiluri (hip-hop, folclor, trap) și a fost compusă de Vlad Lucan și Surorile Oșoianu, textul a fost scris de Paul Mărăcine (Spike) și Surorile Oșoianu, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan @ ATOM.

”Sunt entuziasmat să lansez ”Paparude” și este o onoare pentru mine să cânt pe piesă alături de Surorile Oșoianu. Cred mult în acest proiect și sper să vă placă și vouă la fel de mult!”, a declarat Spike. 

Videoclipul prezintă o satiră la actuala societate, evidențiind contrastul dintre viața prezentată pe rețelele sociale și cea reală și a fost regizat de Raluca Netca și filmat de Alexandru Chițu (BMAID).

„M-am distrat foarte tare la filmările videoclipului și cred că asta se vede din produsul final. Sper să vă distrați și voi atunci când vă uitați la el!”, a mai declarat Spike.

Anul acesta, Spike a lansat și „Rockstar”, hitul artistului din această primăvară, piesă care încă se află în top 10 Media Forest România.

Spike, pe numele său real Paul Mărăcine, a fost mereu un artist care a crescut și evoluat natural în industria rap românească, unde are o experiență de 15 ani. Este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi, producător și regizor. Are 4 albume la activ, „Relaţii cu publicul”, „Rămânem prieteni”, „Lumea lui Paul” şi „Propaganda”.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu