Societatea vazută prin ochii lui Tudor Sişu

Echipa Inked România a avut parte de o discuţie liberă şi interesantă alături de Tudor Sişu despre prejudecăţi, tatuaje şi multe alte subiecte.

Din 30 Aprilie echipa Inked România lansează un documentar unic în Europa!
Peste 15 orașe, prin toate cela 4 colțuri ale țării, pe la cei mai interesanți artiști tatuatori care vor face parte din proiect, Inked România va străbate peste 3000 de km cu autostopul, în doar 3 săptămâni, in căutarea celor mai superbe povesti de viață din lumea oamenilor desenați pe piele.
Aproape din fiecare oraș UglyBoy va pleca cu un desen pe corp drept suvenir, ceea ce îl va aduce la o proporție de 85%-90% din suprafața corpului, însemnând o provocare atât pentru fizic cât și pentru psihic, iar Luyza va avea o nouă poveste ce va fi adăugată în Inked Romania 🇷🇴 The Movie.
Va fi primul documentar de acest gen din Europa, vor căuta sa găsească cele mai îndrăznețe vise ale oamenilor simpli, dar care sunt judecați pentru că au cerneala pe piele.
De la câmpie la mare, de la mare la munte, nici un loc nu va rămâne nedescoperit!
Cel de-al 3-mea membru al echipei, Scottish, va rămâne la București și se va asigura ca toate poveștile și peripețiile vor ajunge la voi în timp cât mai scurt, el având și rolul de coordonator de la distanță.
Lăsăm adrenalina să curgă prin vene şi tușul prin piele!

Urmăriți-le aventura pe Facebook şi Instagram, vor posta zilnic poze și video-uri cu momentele palpitante!

Credeți că vor reuși să își ducă misiunea până la capăt?

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu