Smokey & KREM feat. Praetor & Dj Undoo – În Pat Cu Ea (Video)

În Pat Cu Ea” este cel mai nou single semnat Smokey și KREM, si beneficiază de un videoclip ce a fost lansat astăzi. Acesta este produs de SEZ, fiind o colaborare cu Praetor și Dj Undoo. Piesa este extrasă de pe viitorul album Smokey și KREM, intitulat “Aici Sau La Pachet“. Materialul este programat să apară în toamna acestui an.

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a trei zile, în trei locații diferite. Prima locație a fost reprezentată de studiourile ProFm, cea de-a două locație înfățișează camera lui Răzvan Alexe din căminul facultății U.N.A.T.CI. L. Caragiale”, iar cea de-a treia locație este reprezentată de sediul agenției de evenimente Hip-Hop, Junky SIZE Events.

Pentru filmarea videoclipului a fost nevoie de mobilizarea unui număr mare de oameni, printre care îi putem aminti pe: DOC (artist Hip-Hop), SEZ (producător), Teo (stand up comedian), Sergiu (stand up comedian), membrii școlii de salsa „Mania Latina” , Omu Gnom (artist Hip-Hop), Sick Sound (trupă Hip-Hop), cât și mulți alți prieteni veniți la filmările videoclipului.

SEZ este unul dintre cei mai prolifici producători de hip-hop, colaborând de-a lungul timpului atât cu artiști consacrați, cât și cu new-comers. Ne-a trimis un pachet de 20 de bituri, iar cel de la „În Pat Cu Ea” ne-a lovit în cel mai plăcut mod cu putință. În câteva minute structura piesei era gata: ideea/mesajul, artiștii care s-ar mula perfect pe ceea ce vrem să transmitem, iar în final, forma videoclipului (căci merită clip)

, spune Răzvan Alexe despre videoclip.

Echipa care s-a ocupat de filmări și post-producție (IcebergArt) este tânără, dar nu se află la prima lor a€abatere”. Ne-au contactat din dorința de a colabora pe un proiect audio-vizual, iar cum noi aveam în minte să realizăm clip la „În Pat Cu Ea”, am bătut palma și aia a fost 🙂

, adaugă acesta

Am avut parte de 3 zile pline de peripeții, iar cu ocazia aceasta aș vrea să le mulțumesc din suflet tuturor celor care au luat parte la filmări: prieteni, iubite, colegi de breaslă, artiști invitați, femei de serviciu, firmei de catering (?!) și nu în ultimul rând… nouă, pentru că suntem îndeajuns de zăpăciți încât să facem din muzică o meserie (pasiune + talent + muncă => performanță, suflete mișcate, minți deschise și de ce nu… remunerație). Mulțumim PROFM, Icebergart, Junky SIZE Events, UNATC și Hip-Hopului! Smokey & Krem/ noi asta vrem! Sănătate și Pace tuturor!

a precizat Krem.

Sursa.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu