Siem feat. Tonik Obiektiv, Roxana Andronescu & Dj WicKeD – Spirit de învingător (Oficial video)

Spirit de învingător” este o piesă cu un mesaj clar, interpretată de Roxana Andronescu, Siem și Tonik Obiektiv. Textul a fost creat de ultimii doi mai sus menționați, dar și de Navi, De partea muzicală s-au ocupat Siem, mai exact producând instrumentalul și Dj WickeD cu scratchurile. Aranjamentul muzical și mix/master-ul au fost create de John Diamond, care a contribuit și la vocile adiționale alături de Ozy. Piesa a fost înregistrată în Diamond Records și Unic Studio.

Producția video a fost asigurată de diapozitiv.ro. Mihnea B. s-a ocupat de regie alături de Tonik Obiektiv și DOP cu Teo Jubleanu și Ștefan Ovidiu Babusca.

Filmările au durat 4 luni în București, și s-au realizat în locații precum: Clubul Sportiv „Ciprian Sora”, U.N.E.F.S, Stadionul Iolanda Balaș Soter, Centru Sportiv Lia Manoliu și Liceul Economic Costin C Kirițescu. Distribuția clipului este una pe măsură, la filmări participând sportivi de performanță ca: Ciprian Sora, Gabriela Ruse (Tenis), Răzvan Breslasu (Strongman), Cristian „Polo” Spetcu (Campion K-1), Ștefan Moise (Atletism – Aruncarea suliței), Legiunea XIII „Gemina” (Shotokan), Doru Alexandru Teofilescu (Atletism), echipa de basket „Leii”, Sergiu „Panda” Deleanu (Strongman), lotul de gimnastică ritmică U.N.E.F.S, Petru Geamănu (Basket) si mulți alții.

Cum vi se pare mesajul motivațional din piesă și videoclip?

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu