Shobo, câștigătorul finalei concursului „U Think U Can Rap?”!

Duminică, 8 aprilie a.c., clubul Elephant a găzduit ultima etapă a concursului “U Think You Can Rap?”, realizat în colaborare cu site-ul Hip Hop News. Gazdele evenimentului au fost ca de obicei, Smokey și DJ Undoo. Finaliștii concursului au fost: Sone, Festar, Dieter, SickSound Crew, Shobo, Manyah, O.N și Boală.

În prima etapă concurenții au urcat rând pe rând pe scenă, interpretând o piesă plus o strofă pe un instrumental ales pe loc de către Dj Undoo. Din cei 8 participanți, juriul format din DOC, Flou Rege, Martin Flavius, Menthoru’ și Ortega au ales patru concurenți și anume : Shobo, O.N, Sone și SickSound Crew.

S-a luat o pauză de la show-ul propriu zis, pentru ca publicul să-l urmărească pe Carbon, care a oferit un cypher de excepție, acesta încântând publicul cu bucăți noi de pe următorul album al său intitulat “Catharsis”. Alături de Carbon au urcat pe scenă și DOC, Flou Rege și Menthoru’.

Runda a doua s-a disputat pe sistemul battle 1 vs 1, fiecare participant având la dispoziție un minut pentru a-și demonstra abilitățile. Battle-urile s-au consumat între Shobo vs SickSound Crew și O.N vs Sone.

Ultimul act al concursului “U Think You Can Rap?” s-a disputant între Shobo și Sone, Shobo fiind marele câștigător al serii.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu