Scratch cu Dj Undoo @ Artskul

Cursul de turntablism susținut de Undoo la Artskul are o durată de 10 ședințe săptămânale și se adresează atât amatorilor cât și celor ce vor să-și ascută skill-urile de DJ.

Programa școlară acoperă tehnicile, secretele și terminologia DJ-ilor explicate pe înțelesul tuturor de un practician dedicat turntablism-ului de peste 10 ani.

Cursanții vor avea acces la echipament de ultima generație, standard pentru toți DJi profesioniști și cluburile internaționale, platane, mixere, CD playere & alte gadgeturi folosite în DJing.

A început să producă muzică pe calculator și s㠀”zgârie” discurile pe platan de la vârsta de 17 ani.

Pentru el picap-ul este un instrument muzical, cu ajutorul căruia poate manipula sunetele de pe disc în așa fel încât dă naștere unor noi compoziții ritmice și muzicale, sau poate modifica și transpune piese deja existente într-o formă complet nouă.

În 2002 își construiește propriul studio audio în beciul casei în care a produs, înregistrat și mixat materiale discografice, emisiuni tv și radio.

Din 2004, alături de Kombat, Butch, Koma și Dragoș Chiscoci înființează Hades Records, primul label independent oficial de Hip Hop. Sub această colaborare lansează 6 materiale discografice pe piață și face parte din crew-ul organizatoric de concerte cu: The Sugarhill Gang, Promoe (Looptroop), DJ Rafik (multiplul campion mondial-Dmc) Afu-Ra , Freestyle of The Arsonists, RA The Rugged Man, Defari, Cesar Comanche, DJ Illegal (Snowgoons), Bahamadia, Hezekiah.

A performat pe aceeași scenă cu: DJ Premier, Grand Wizzard Theodore, Rob Swift, Wu-Tang Killa Beez, Phi Life Cypher etc.

În 2004, înființează Turntable Science (prima trupă de DJ din România) alături de DJ Dox , DJ Paul și DJ Faibo x. În 2009 lansează alături de ei „Extended Techniques vol. 1„, primul album de turntablism din România.

Este membru Dagga și Shy Beatz cu care a lansat 2 albume, respectiv €”Inimă Tare” și „€œNight Window Shop Lifting”.

De-a lungul timpului a colaborat cu mai mulți artiști precum: K-gulă, Bitză, Puya, Simplu, H8, Vița de Vie, Veritasaga, Da Hood, Gojira , Raku, Guess Who & Spike , Silent Strike, Subcarpați, Deceneu și mulți alții din sfera muzicii Underground.

În 2011, participă la campionatul mondial de DJ (Dmc Online), unde obține 19 puncte de la juriul format din foști campioni Dmc și locul 1 la votul publicului. În același an lansează albumul „Ain’€™t fast food music”.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu