Samurai x gAZAh lansează videoclipul piesei „Îngheț”

samurai x gazah

La o luna de la aparitia E.P.-ului “CEDEVIN” semnat Samurai si gAZAh, cei doi artisti constanteni fac public videoclipul piesei “Inghet”.

Filmarile au avut loc la sfarsitul lunii februarie intr-o zona de munte din Judetul Prahova,  acolo unde au fost gasite cadrele perfecte care sa puna in scena ceea ce versurile exprima.

„Clipul a fost filmat pe langa Valea Berii din Judetul Prahova. Am reusit sa mai prindem o zi friguroasa si sa filmam cadrele de care aveam nevoie. Piesa “Inghet” e plina de metafore, dar ascunde si o lectie de viata destul de dura. Am incercat prin cadrele filmate sa transpunem toate aceste metafore in imagini si sa oferim privitorilor/ascultatorilor starile prin care am trecut eu si sa le aratam cumva ce a fost in capul meu cand am scris versurile”.

Viata e un drum care uneori  te poarta pe poteci intunecate. Ajuns acolo, simturile fac ca mintea sa-ti joace feste, mai ales cand panica si paranoia incep sa apara. Cei care trec cu bine peste aceste incercari devin mai puternici si mult mai constienti de propriile forte. Altfel spus, am ilustrat viata ca o cautare tumultoasa la sfarsitul careia vei avea surpriza sa te descoperi chiar pe tine”, spune Samurai.

 

Responsabili de rezultatul final al filmarilor sunt chiar cei doi artisti, impreuna cu un alt tanar din Constanta. Astfel, ideea videoclipului a venit din partea celor trei, imaginile au fost filmate de ALens, cu care Samurai a mai colaborat in trecut, iar de montaj s-au ocupat Samurai si ALens.

Piesa “Inghet” este extrasa de pe E.P.-ul “CEDEVIN”, care poate fi achizitionat de AICI!

samurai

In prezent, Samurai x gAZAh se afla intr-un turneu de promovare al albumului “CEDEVIN”.

Foto credit: (c) imiplacesafacpoze

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu