Samurai – Terapia (Album)

Am ascultat albumul ”Terapia”, ne-a plăcut și vi-l recomandăm și vouă!

Samurai vă transmite următoarele gânduri legate de material:

 

[quote]

”După mai bine de doi ani de muncă, am reușit, în sfârșit, să scot primul meu material solo și sunt foarte încântat de rezultat.

„Terapia” are 15 track-uri, majoritatea pieselor fiind produse de Spectru, căruia vreau să-i mulțumesc în mod special pentru implicare. Printre producători au mai participat gAZAh, Junk, Kenzo, băieții de la Human Form, Epistra și XPL. Ca și invitați, am avut onoarea să colaborez cu DOC, Stres, AFO și fratele meu Lian cu care aveam trupa „Punct Absent” prin 2005.

Mi-a luat mult timp să aduc albumul la o formă ireproșabilă, să nu existe nici un aspect de care sa mă îndoiesc. Atât ca și conținut, cât și ca mod de prezentare, sunt extrem de mulțumit. Coperta albumului este realizată integral de mine. Pozele au fost făcute de un amic de la „Cut Play Visual”, iar eu am făcut designul. Am vrut să arate cât mai curat, elegant, dar în același timp modern și cred că am făcut o treabă bună.

Pentru cei interesați, materialul poate fi achiziționat de pe micul meu magazin online, cu rugămintea să nu plasați comenzi pe care nu sunteți siguri că le puteți onora.

Vă mulțumesc pentru susținere! Ne auzim în căști!”

[/quote]

 

Care este melodia ta preferată de pe materialul ”Terapia”?

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu