RZA, despre reuniunea Wu-Tang Clan.

 

Veşti bune pentru fanii Wu-Tang Clan.

Recent, RZA a declarat pentru ziarul NY Times faptul că este necesară reuniunea trupei, mai ales pentru aniversarea de 20 de ani de la apariţia albumului Enter the Wu-Tang (36 Chambers) .

Liderul priveşte într-un mod neclar viitorul trupei. A recunoscut însă faptul că pe albumul de debut a controlat din punct de vedere artistic pe câtiva dintre membrii trupei.

În ciuda faptului că albumul de debut a fost primit foarte bine de către fani, RZA declară, că în acea perioadă era haos organizat iar în momentul prezent, totul trebuie să fie ca la carte.

Artistul nu e sigur de reacţia colegilor săi de trupă, fix pentru faptul că unii dintre ei si-au început cariere solo. În acest mod au simtit gustul independenţei iar revenirea lor sub un lider ar putea creea controverse.

[quote]Cred că mai putem. Deși O.D.B s-a dus, suntem destui vii și cred că mai sunt și destui fani. Hip-Hopul e mai puternic ca niciodată iar numele nostru este sinonim cu el. Am dovedit că muzica noastră poate rămâne și peste 20 de ani în căștile fanilor, deci reprezentăm o entitate.[/quote]

Rămâne de văzut însă, ce rezervă viitorul atât pentru trupa Wu-Tang Clan, cât şi pentru fiecare membru în parte. Sperăm să mai auzim lucruri măreţe despre trupă, chiar şi dupa 2013 (20 de ani de la albumul de debut).

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu