Reprezent Your Style Workshops & Battles, Hosted by Romanian BBoys & Artizthick

13480012_1787592038137186_682150244_n

Romanian BBoys & Artizthick au placerea sa va invite sambata si duminica, 18-19 iunie, la un weekend plin de dans, in cadrul festivalului Underval, organizat de PROEDUS, din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Cele doua entitati responsabile de zona de dans a festivalului organizeaza evenimentul Reprezent Your Style, un blend autentic de stiluri, ritmuri si miscare, cu scopul de a impartasi cu bucurestenii cate ceva din activitatea comunitatilor de breakdance si streetdance din capitala.

Cei mai buni dansatori din oras vor asigura 12 cursuri gratuite pentru toata lumea prezenta la eveniment incepand cu ora 10:00 dimineata, pe stilurile de dans de strada si club existente: Breakin, Party Rock, Dancehall, Housedance, Waacking si Vogue.

Dupa ora 15:00, cei mai in forma dansatori sunt asteptati sa se intreaca in cele mai fresh miscari si sa isi reprezinte cat mai bine stilul! Incepand cu ora 16:00 vor avea loc calificarile pentru battle-uri, pe categoriile 1 vs 1 kids breakin, 2 vs 2 pro breakin, 1 vs 1 kids hip-hop, 2 vs 2 pro all stylez.

Evenimentul se vrea un weekend de celebrare a dansului urban, organizatorii promit ca se va dansa 12 ore pe zi. Castigatorii vor primi mai multe trofee si premii, organizatorii au intentia sa motiveze tinerii sa continue sa danseze, sa invete si sa evolueze artistic.

Cei doi DJ ai evenimentului, Ill Kid Drei si Cypher, vor asigura muzica buna si diversa, cu totul diferita de ce auzim mereu la radio. Atmosfera va fi intretinuta de MC Junior, unul dintre cei mai experimentati bboy si organizatori de evenimente din Bucuresti.

Dansatori de breakin se vor bucura mereu atunci cand ies in strada. Vrem sa ne vada copiii, sa se indragosteasca de muzica si miscare, numai asa crestem ca si comunitate. Propunem un mod de educatie prin dans, o activitate frumoasa pentru timpul liber, care poate deveni un stil de viata aparte, plin de creativitate si provocari – Romanian Bboys

Nu conteaza daca esti incepator sau profesionist, evenimentul va fi pentru muzica si dans. Toata lumea se va simti bine, indiferent de nivel, dar va avea si ocazia sa invete cate ceva despre stilurile de dans si sa se distreze ca la o adevarata petrecere in lumina soarelui. Garantam cea mai buna muzica pe care ati auzit-o in ultima vreme – Artizthick

FACEBOOK EVENT

CINE -> Romanian BBoys si Artizthick, in cadrul Underval

CE ->    Reprezent Your Style Workshops & Battle

CÂND -> Sambata si Duminica, 18-19 iunie, 10:00-22:00

UNDE -> Parcul Carol, Bucuresti

CUM -> Cu urechile deschise si zambetul pe buze

CÂT -> Intrare libera

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu