Reckaze – SQUIRT CIRCUIT

Rapperul Reckaze a lansat videoclipul celui mai recent single “Squirt Circuit” – unul din cele mai îndreznețe și incendiare videoclipuri din peisajul muzical românesc. Varianta necenzurată poate fi găsită pe inclusiv pe site-urile pentru adulți, o premieră pentru România.

Cu un sound fresh și dinamic, piesa descrie o noapte fierbinte dintre doi îndrăgostiți într-un stil propriu și plin de subînțelesuri, fără a puncta niciun cuvânt vulgar așa cum te-ai putea aștepta de la un single Hip Hop. Versurile piesei fac o trimitere încă de la început spre “Camera ta”, un single lansat anterior de Reckaze împreună cu casa de discuri ROTON și care a fost foarte bine primit inclusiv de publicul underground din România.

“Piesa este într-adevăr o continuare pentru <Camera ta>, una din piesele mele preferate de până acum, dar este și o expresie a maturizării. Dacă atunci vibe-ul meu era mai degrabă de adolescent întârziat gata (să încerce) să cucerească orice fată, acum lucrurile din perspectiva autorului sunt puțin schimbate: versurile sunt dedicate unei singure fete cu care te afli la primele întâlniri și pe care chiar o vezi ca fiind <<aleasă>>. Restul e muzică.”

 

Instrumentalul piesei a fost realizat de Ceinaru, iar pe partea de înregistrări și mix / master Reckaze a colaborat cu Splash Media unul din cele mai titrate studiouri din Transilvania. Cât despre videoclip, Sebastian Pereanu este încă o dată ales ca regizor de către artist pentru a transpune vizual versurile și muzica.

Reckaze este un artist Hip Hop din România care se poziționează la granița dintre Underground și Comercial – underground prin complexitatea versurilor și temelor abordate, iar comercial prin flexibilitatea sound-ului, flow-ului și stilului în sine. Deși este încă un nume relativ nou pentru publicul larg, artisul are la activ 3 albume solo „Din lipsă de ocupație” (2009), “Omagiu” (2013), “Underground Comercial” (2017)”, 3 Mixtape-uri și colaborări cu artiști precum Pacha Man, Bodo (Proconsul), Karie, Matteo etc. + 2 single-uri lansate împreună cu casa de discuri ROTON – „Ochelari de soare”, „Camera ta”.

Fii la curent cu tot ce e nou de la Reckaze: Youtube / Facebook / Instagram / http://www.reckaze.ro

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu