Reckaze – Planuri De Vară (Video)

La aproape un an de la lansarea piesei ”Niciun bai”, Reckaze revine cu un material nou intitulat ”Planuri de vară”, în aceeași notă optimistă, la care artistul adaugă un strop de romantism.  Artistul a colaborat cu MGee pentru voci adiționale, iar piesa a fost produsă de Peter Haze. Benzen a realizat mixul și masterul, piesa fiind înregistrată  în cadrul Cutover Studio.

Piesa ”Planuri de vară” este lansată simultan cu videoclipul acesteia, care a fost filmat în decursul a trei zile în două orașe, București și Cluj, și care a fost realizat de Sebastian Pereanu (imagine și montaj), în colaborare cu Bogdan Duna (imagine).

Reckaze este un tânăr artist Hip Hop care provine din Cugir, județul Alba, care și-a început activitatea muzicală în anul 2007, lansând până în prezent trei materiale de referință numite ”Din lipsă de ocupație”, ”Conexiuni” și ”Omagiu”. Pentru cele trei materiale, Reckaze a colaborat cu artiști precum Gani, Kryp, KrafTu, Adverss, Dj Twist, Flobo, Dynamo, Adykt, Barytone, Dj Necs, Cino și nu numai, iar pentru producție, Span, Ceinaru Beats, ILLusionist, Krap, Kenzo, Mihai Petrea și Keri.

Vă invităm să fiți la curent cu activitatea lui Reckaze pe site-ul oficial www.reckaze.ro, pe pagina de Facebook sau pe canalul oficial YouTube.

Audiție și vizionare plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu