Reckaze – Camera ta

Reckaze a lansat”Camera ta”, al doilea single sub egida Roton Music, realizat în colaborare cu producătorul muzical Peter Haze și casa de producție Mattman Music. În prezent, Reckaze este unul dintre puținii artiști hip hop din portofoliul casei de discuri Roton Music și își propune să promoveze muzica rap underground în rândul unui public mai larg din România.

Piesa tratează un subiect controversat, aflat la granița dintre senzualitate și tabu. În perfect acord, videoclipul vine în completarea versurilor și transmite cu succes mixul de stări resimțite de către două persoane surprinse intr-un cadru intim. Ilustrația grafica este realizată de MVD MVN, care și-a mai pus amprenta pe creații vizuale precum cele ale lui Deliric sau Silent Strike, iar de animarea întregului tablou s-a ocupat George Blaga.

Odată cu lansarea acestui single, Reckaze demonstrează din nou că reușește să se diferențieze de restul artiștilor hip hop în primul rând prin autenticitatea de care dă dovadă, dar mai ales prin faptul că promovează muzica underground în rândul unui public larg, fără să fie nevoit să recurgă la diluarea mesajului.

Vă urăm audiție plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu