Quba, dubstep made in Romania!

După cum v-ați dat seama de mai sus este vorba de un producător de dubstep din România, nu că ar fi singurul , dar e unul dintre puținii care vrea să scoată în evidență faptul că se produce și se ascultă dubstep și la noi în țara. Acest lucru este susținut de piesa From Romania, cea mai apreciată de pe cel mai nou album al său, Inception.

Această piesă a împins sound-ul dubstepului românesc în urechile ascultătorilor din alte țări, dovadă fiind faptul că Inception a ocupat încă din prima zi de lansare un loc în Top 100 Beatport, menținându-se pe locul 14 timp de câteva săptămâni.

În câteva cuvinte, Quba, pe numele său real Alexandru Găjăilă, este unicul component al proiectului, care personal se consideră un simplu producător cu o viziune ambițioasă, și care își asumă riscul de a produce un gen muzical relativ nișat, acest gen reprezentându-l în totalitate.

Artistul își dorește să ajungă în playlistul ascultătorului de gen pe plan local și să facă cunoscut
dubstepul românesc în întreagă lume. Promovarea albumului va fi susținută de apariția artistului la o serie de evenimente importante din România.

Inception este albumul cu numărul 3 produs de Quba, conținând un număr de 6 piese:
Ganja
Middle Finger
Fuck Off
Rims
From Romania
Hulk Smash

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu