Puya feat. Cornel Ilie (Vunk) – Altcineva (Video)

MusicExpertCompany și Scandalos Music prezintă un nou material, o colaborare care cu siguranță nu va trece neobservată între Puya și Cornel Ilie, solistul uneia dintre cele mai prolifice trupe de la noi, Vunk.

Piesa „Altcineva” a fost înregistrată pe parcursul a două săptămâni din primăvara acestui an. Luat la întrebări despre material, Puya a declarat:

1. Este deja a șasea piesă lansată de tine sau la care ai colaborat anul asta. „Nimic Nu e Nou„, „Gone” (cu Bibanu și Delia), „O lume doar a lor„(cu Iris), „P!zd3” (cu Moshu), „Haos” și acum „Altcineva„. Să înțelegem că ai lucrat mai multe piese și că acum ai început să lansezi din ele? Câte sunt?

Sunt până acum vreo 40 de piese la care lucrez. Multe sunt gata deja și își așteaptă rândul. Am început să lansez din ele pentru că publicul vrea să audă materiale noi. Cel mai probabil vor fi toate introduse pe un mixtape, dar până atunci am hotărât să le las libere ascultătorilor.

2. Ai colaborat cu Cornel Ilie de la Vunk. Cum ți-a venit ideea și cum e Cornel ca om?

Nu sunt la prima colaborare cu Cornel. Cu el am mai colaborat și la „Viață nouă„, el ne-a ajutat la text. Îmi plac foarte mult textele băieților de la Vunk și muzica lor. Colaborarea a venit normal.

3. Cine a compus piesa „Altcineva„?

La producție am lucrat cu Blaze Production (Karie și George Popa).

4. Se simte în versuri că ești tătic („cât e laptele praf?”). Apariția Melisei în viața ta te-a influențat și din punct de vedere al versurilor?

Da, se simte. Apariția unei persoane dragi, te influențează, e normal. Mi-a influențat și viața nu doar textele. Ea e aproape de mine și face parte din familia și viața mea.

5. Vei menține ritmul ăsta de lansări?

Da, nu vreau să mai lansez piese doar pentru radio, o să lansez piese din ce în ce mai des, pentru că mă gândesc că sunt piese care nu ajung la radio și care rămân în studio și trec neobservate. Scriu texte în funcție de starea pe care o am și de asta vreau să arăt lumii că trăirile mele sunt de cele mai multe ori diferite față de cele exprimate la radio și tv.

Sursa interviu: Facebook oficial Puya

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu