Premieră: Primul videoclip Stan Secea (Sotto Inteso) – „Pozitiv pe negativ”

Unic Production și BAS vă prezintă primul single semnat Stan Secea, “Pozitiv pe negativ”, lansat împreună cu un videoclip destul de sugestiv și complementar mesajului transmis prin intermediul piesei. „Pozitiv pe negativ” marchează debutul carierei solo a artistului, fiind primul single extras de pe materialul „Stan D’Art” ce urmează a fi lansat la începutul verii acestui an. Artistul continuă să facă parte și din trupa care l-a lansat în 2010, „Sotto Inteso”, unde cântă alături de membrul fondator al acesteia, Sfântu’.

Această piesă vine cu un aer fresh și pozitiv, după cum sugerează însuși numele său, artistul expunându-și punctul de vedere asupra realității industriei hip hop din România. Toate acestea ambalate într-un sarcasm moderat, subliniat și de imaginile ce însoțesc piesa.

Această melodie a fost înregistrată la Unic Studio, pe un instrumental produs de Tantu. De mixaj și masterizare s-a ocupat Maich, iar scratchurile au fost realizate de Dj GreWu.

Filmările pentru acest videoclip s-au desfășurat pe parcursul unei singure zile, în București, cu participarea unor invitați surpriză, precum Sfântu’, Smokey & Krem. Producția video a fost asigurată de DEXSTAR, Casper aflându-se în spatele camerei, iar Dex ocupându-se de prelucrarea grafică a materialului. Începutul materialului video vine cu o surpriză pentru public, oferind un promo ce reflectă susținerea oferită artistului român de către MOP.

Premiera videoclipului are loc miercuri, 19 martie, ora 20.00, pe HipHopNews.ro, Hiphoplive.ro și Blacksheepsound.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu