Premieră : Nicalai cu Royal General și Boz – Emigrant

https://www.facebook.com/Nicalaiu
https://www.facebook.com/bozdilla
https://www.facebook.com/royaljunkiegeneral

€œEmigrant este cel de-al doilea single inclus în proiectul €œA.E.R 2 (Asta E România 2) promovat oficial de Nicalai prin intermediul Nicalai Music.

Într-un moment în care stilul €œTrap ia amploare printre artiștii români, după 7 luni de la apariția piesei €œLUX, artistul încearcă să surprindă din nou ascultătorii săi printr-un nou tip de sound. Inovația constă în combinarea elementelor de producție al stilului €œTrap cu ritmul și scrierea clasică a unui beat €œHip-Hop. Bașii puternici, linia melodică simplă dată de sintetizator și tobele compresate fac împreună ca €“Emigrant să sune puternic și clar în orice mediu de ascultare.

€œSincer, inițial am vrut ca pies㠀“Emigrant să fie mai deschisă ca €œLUX. Am vrut să fie și mai generală, să prindă la și mai multă lume. Oricum nu m-am așteptat nici în 2013 la succesul pe care l-am avut cu LUX. N-am mai avut o piesă atât de ascultată cred că din 2009. Toată treabă asta s-a lăsat greu pe umerii mei pentru că odată ce am conștientizat că devin o voce ascultată, a apărut și responsabilitatea de a nu dezamăgi urechile ce mi-au devenit fidele.

Cu €“Emigrant am vrut să demonstrez că pot mai mult și mai bine. Acum, în timp ce ascult rezultatul pe drum spre muncă, după fiecare €œRepeat văd clar în jurul meu toate elementele care m-au inspirat în creația piesei. Nu știu cât o să prindă la public această melodie, nu știu ce impact va avea însă știu că pentru mine piesa a ieșit foarte sinceră. Am reușit să-mi exprim perfect dorința de reușită, lupta pe care trebuie să o duc în fiecare zi și starea în care sunt acum, la 31 de ani.

Pe Boz mi l-am dorit pe piesă de foarte multă vreme. Felul atipic în care cântă m-a fascinat de fiecare dată când am ascultat ceva nou de la el. Royal General face parte din noua generație de antreprenori €œUrbani din România. Pe lângă asta, ușor a devenit un MC foarte talentant. Am fost extrem de fericit că amândoi mi-au acceptat fără să stea pe gânduri propunerea de colaborare, iar acum, odată cu rezultatul final, am înțeles și de ce:

Emigrant– se potrivește la fel de bine cu ei cât se potrivește și cu mine. Așadar, din punct de vedere €œchimie, colaborarea a fost un success de care sunt foarte mândru.

Nicalai

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu