Patrice & The Supowers – Festivalul Plai 2012 (Timișoara)

Patrice & The Supowers sunt capul de afiș al primei zile a Festivalului Plai 2012, care va avea loc la Timișoara, la Muzeul Satului Bănățean, între 14 și 16 septembrie. Festivalul Plai ajunge la ediția cu numărul 7 și e singurul eveniment de asemenea amploare realizat 100% de voluntari.

Continuăm visul: mijlocul lui septembrie (14 -16 mai exact), la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara a€“ Festivalul PLAI, ediția 7.
Realizat 100% de voluntari, PLAI aduce din toate colțurile lumii cei mai importanți artiști de world music și oferă, alături de cele peste 45 de ambasade, centre culturale și ONG-uri, de meșteșugari și artiști plastici, trei zile cu sute de activități. După șase ediții cu zeci de concerte și sute de activități culturale, continuăm pregătirile pentru cea de-a șaptea ediție.
An de an, am căutat să aducem pe scena PLAI o parte din muzica unor popoare, artiști care să simtă sunetul și să transmită bucuria de a-l asculta: Al di Meola sau Paco de Lucia, cu ale lor chitări, Yungchen Lhamo, cu sunetul Tibetului, Mariza și Misia, cu fado portughez, Esma Redzepova cu spiritul Macedoniei, Sainkho Namtchylak din Tuva, Dobet Gnahore din Coasta de Fildeș, Susana Baca, simbolul muzicii peruane, Idan Raichel cu sunetul orientului, Fanfara Ciocârlia și Grigore Lese din România și mulți alții.
Iar acum avem plăcerea de a va prezența capul de afiș al celei dintâi seri (14 septembrie 2012) a festivalului din acest an: Patrice & The Supowers.
Patrice, artistul care a câștigat milioane de fani în toată lumea cu un sound personal și texte pline de profunzime, va concerta în prima seară a Festivalului PLAI din Timișoara, fiind headliner-ul zilei de vineri, 14 septembrie 2012.

Sursa.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu