PartyBusta – Routine For UrbanRoots 2014

PartyBusta lansează o nouă rutină, special realizată pentru seria de evenimente „UrbanRoots„, evenimente care adună iubitorii stilului urban (Hip-Hop, Trap, FunkyBreaks, Electro, Mash-Up, Turntablism), atât în comunitatea online, cat și la evenimentele din țară.

Cu o experiență de peste 5 ani, sute de evenimente și numeroase colaborări, PartyBusta este un impătimit al evenimentelor live, open format si al party-urilor pline de energie.

PartyBusta își începe cariera în 2009, prin organizarea primului workshop de turntablism din România, urmat de o serie de evenimente: prima ediție Taraba de Hip-Hop, Summerjam Fest 2010, al doilea workshop de turntablism s.a.

Din 2010 până în prezent este membru al echipei de concerte a rapper-ului Bitză.

In anul 2012, împreună cu DJ Karoo, pune bazele proiectului LoL Deejays și încep emisiunea Zu Party Time, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă seara la Radio ZU.

Din 2013 devine membru RnB Party, iar in 2014 realizează, împreună cu DJ Dan Apetria și Kent Archie, primul tur national RnB Party, tur activ până în prezent. Tot în 2014 apare pe albumul „Liniște” al rapper-ului Bitză, realizând scratch-urile pentru piesa „Sare-n Aer” feat. DOC. Începând din 2014 este brand ambassador pentru LRG Clothing.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu