Parazitii la Burn the Streets (Baia Mare)

Pe 18 februarie, se anunta un concert fierbinte in inima Maramuresului, pentru ca Parazitii o sa incinga atmosfera din Baia Mare! Si e musai sa o incinga bine, pentru ca la Burn the Streets se lasa intotdeauna cu vreme rece si trick-uri fierbinti. Si, bineinteles, cu zapada multa, adusa tocmai din creierii muntilor si asezata frumos pe cel mai progresiv set-up de jibbing de la noi.

Si, pentru ca rimele explozive merg mana in mana cu slide-urile pe elemente urbane, iar flow-urile fierbinti se potrivesc de minune cu drop-urile de pe structuri artificiale, Burn le amesteca pe toate intr-un incendiu de buna-dispozitie. Pe 18 februarie, o sa rasune boxele si o sa arda set-up-ul de snowboard sub cele mai dibace placi din Europa. Iar la final, o sa se clatine ringul de dans, pentru ca Burn mai toarna putin combustibil si pune si de-o petrecere exploziva.

Cat timp Parazitii o sa iti povesteasca despre fuga pe gheata, Burn o sa iti arate cum e cu datul pe tevi, acoperisuri si borduri. Asa ca, daca vrei sa auzi cum explodeaza beat-urile in boxe si trick-urile pe set-up, vino si tu pe 18 februarie acolo unde focul se aprinde cel mai tare. Adica in Piata Revolutiei din Baia Mare, la Burn the Streets 2012! Pana atunci, ramai conectat pe www.facebook.com/the.oven.byburn si urmareste ce se mai coace in cuptorul Burn.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu