Paraziții, Grasu XXL, B.U.G. Mafia și Jason Derulo interziși de CNA pe timpul zilei!

Șapte melodii, între care trei ale trupei Paraziții au fost interzise de la difuzare pe posturile de televiziune și radio înainte de ora 23.00, printr-o decizie luată, miercuri, de CNA.

CNA a luat această decizie în încercarea de a curăța audiovizualul din România de melodii cu limbaj vulgar, difuzate la TV și la radio la ore accesibile minorilor, fapt interzis de legislația audiovizualului.

Decizia a fost luată la propunerea membrului CNA Narcisa Iorga, fiind adoptată cu șapte voturi „pentru” (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu și Răsvan Popescu) și două „împotrivă” (Christian Mititelu și Radu Călin Cristea).

Hotărârea luată miercuri de CNA vizează melodiile „De ziua ta”, „Toate-s la fel” și „Bagabonții 99”, ale trupei Paraziții, dar și piesele „Scoate limba” de Mamelino, „Turbofin” de Grasu XXL, „Hai cu mine” de BUG Mafia și „Talk dirty” de Jason Derulo.

Decizia a fost luată în contextul în care aceste piese au fost difuzate la emisiunile matinale de la Kiss FM și Radio Zu, în lunile septembrie, octombrie și noiembrie 2013.

Sursa.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu