PARAZIȚII cântă pe 19 iulie la Goblin Vama Veche | Sin Summer

Sâmbătă, pe 19 iulie, în cadrul SIN SUMMER, în Goblin din VAMA VECHE, PARAZIȚII vin să încingă și mai tare nisipul din Vamă după lăsarea întunericului!

Sin Summer este noua colecție de concerte memorabile ale sezonului din Vama Veche.

Este știut deja de câteva sezoane că, vara, în Vamă, Goblinul înfige steagul în pământ și marchează perimetrul în care au loc nu numai petreceri până în zori, dar și concerte pe care nu o să le uiți până vara care vine, pe puțin.

Devenit un punct cheie de referință pe plajă, Goblin Vama Veche revine cu un sezon în care prezintă cele mai importante concerte la ora actuală, în același cadru relaxat ca și până acum. Urmărind în permanență act-uri variate și consistente, conceptul rămâne fidel muzicii de calitate a artiștilor autohtoni.

Vara această începe cu nume precum Suie Paparude, EMIL, Coma, Subcarpați, Robin and The Backstabbers, Omul cu Șobolani, CTC, Vita de Vie sau Alternosfera, dar și un trademark Goblin: concert Silent Strike la răsărit. Cele mai dragi formații și cei mai actuali DJ se vor perinda prin spatele pupitrului pentru încă o vară cu gust de libertate și urme de sare pe piele!

O serie de evenimente susținută de Local Jam, Ciuc Premium, RockFM, BestMusic și METALHEAD

Biletele costă 15 lei și pot fi găsite pe www.iabilet.ro și la intrare.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu