OvP – Ego Trip cu Nosfe, Metaphour, Passcall, Liry & Dj Amy (Video)

Ego Trip

Vă prezentăm piesa „Ego Trip”, piesă care, după cum ne-a spus OvP a început ca fiind un freestyle, deoarece pe beat-ul primit de la Metaphour, a început să pună versuri rapid, fiind inspirat de ceea ce aude. Un al doilea gând a fost acela de a invita pe piesă mai mulți MC din crew și să iasă o mare colaborare. Astfel, pe piesă apar Nosfe, Metaphour, Passcall și Liry.

După înregistrările piesei „Ego Trip”, ce va fi inclusă pe mixtape-ul „Bila 8”, OvP spune că în completarea strofelor pentru a condimenta conținutul lor să folosim replici celebre ale unor actori din filmele mele preferate românești cu care am crescut.

Pentru această piesă, de muzică s-a ocupat Cătălin Florea @ Amstaff Records, cut-urile le-au realizat OvP și Mario V, iar de scratch-uri, cât și de integrarea replicilor din filme pe beat, s-a ocupat Dj Amy @ Scandalos Music. Mix-ul și master-ul a fost realizat de Gabi Pecheanu @ Level 3 Studio, iar videoclipul a pornit din idea lui Nosfe @ Bomb2To Joints, care a strâns toată echipa, filmând în două locații din București.

Audiție și vizionare plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu