OQ – Calea (produs de Ceinaru Beats)

Fiecare om are în viaţă un drum de urmat. Fiecare îşi alege CALEA pe care vrea să meargă. Chiar dacă uneori ne lovim de obstacole, trebuie să găsim soluţiile potrivite pentru a merge mai departe.

3, 2, 1… Motor!

Ei bine, astăzi anunţăm cu surle şi trâmbiţe lansarea unui nou proiect în hip hop-ul românesc : OQ. În cazul în care nu aţi auzit până acum despre el, înseamnă că nu ştiţi de unde au fost „culese” iniţialele. Hai să lăsăm misterul la o parte şi să spunem că, în componentă OQ nu vom găsi retină, pupila şi iris (sau găsim, dar în sens metaforic), ci ne lovim de patru tineri cu un potenţial artistic ridicat. Atraşi de „mirajul capitalei”, O.N. şi Qishta s-au cunoscut, s-au împrietenit şi au început să facă muzică împreună. I-au cooptat şi pe DJ Rage şi pe Havana şi s-au pus pe treabă.

Prima piesă pe care băieţii au ales să o scoată la rampă este „Calea”, o melodie ce beneficiază de o producţie Ceinaru Beats. Se spune că, atunci când faci ceva cu mâna ta iese cel mai bine. Cei doi şi-au unit puterile şi tot ce înseamnă „Calea”, le aparţine. Ei s-au ocupat de partea de mix, iar ceea ce priveşte master-ul, toate laudele i se aduc lui Qishta. Artwork-ul a fost realizat de DJ Rage.

OQ aduce şi un nou nume în sfera hip hop-ului, Norka Studio, un alt proiect pe care băieţii îl vor dezvolta şi despre care, cu siguranţă, vom auzi multe de acum înainte. Acestea fiind spuse, vă prezentăm piesa „Calea”. Audiţie plăcută !

PS: Calea ta unde duce?

Sursa.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu