Okapi Sound prezintă ”De azi, De ieri” (Tour Video)

Okapi Sound prezintă pe canalul oficial de YouTube un tour video pentru piesa „De Azi, De Ieri” (Mitză feat. Junky), extrasă de pe mixtape-ul „OkapiTati”.
Filmările au fost realizate în cadrul concertelor de lansare „OkapiTati” din București, Timișoara, Alba Iulia și Iași din această toamnă, unde peste 3000 de oameni au fost alături de artiștii Okapi Sound.
„De Azi, De Ieri” este una dintre cele 23 de piese prezente pe mixtape-ul „OkapiTati”, a cărei premieră a avut loc în luna septembrie 2014, în cadrul matinalului ProFM, prezentat de Andrei Gheorghe și GreeG, unde toți artiștii Okapi Sound au fost invitați pentru a vorbi despre materialul pe care l-au lansat la sfârșitul lunii septembrie.
Piesa a fost produsă de Mitză la Okapi Sound Studio și conține fragmente din melodia „Cântec pentru ea” a lui Nicu Alifantis. Pentru mixaj și masterizare, Grasu XXL a lucrat împreună cu Mitză, aceeași formulă care a finalizat toate piesele de pe mixtape.

„…a fost incredibila reacția tuturor la mixtape, le mulțumim mult pe aceasta cale tuturor celor prezenți la concertele OkapiTati si celor care l-au ascultat si si-au făcut filme cu el!”, spune Grasu XXL.

„OkapiTati” a fost anunțat la sfârșitul verii, odată cu lansarea videoclipului „Au, Mă Frige! (Remix)”, și a fost lansat gratuit pe 29 septembrie, pe site-ul Okapi Sound, de unde a fost descărcat de peste 30.000 de ori, pe canalul de YouTube depășind 5.000.000 de ascultări. Lansarea în mediul online a fost urmată de cinci concerte de lansare la București, Timișoara, Arad, Alba Iulia și Iași, unde au urcat pe scenă toți cei 10 artiști Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Mitză, Spike, Maximilian, Junky, Tranda, MefX, Nane și DJ Oldskull).

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu