O seară în tenișii lui Vescan!

Salut cu respect publicul cu rime inteligente la purtător şi mustrez prezenţa în număr mic la lansarea noului album Vescan, ruşinică mişeilor!

Totul a început cu o atmosferă homie şi muzica bună, publicul fiind întreţinut înainte de începerea concertului de Dj Wicked şi de dansatorii de la Royal Crew, care au fost un energy boost pentru audienţa relativ pasivă la tot ce se întampla în jurul ei. Trebuie să recunosc că momentul trupei de street dance a fost unul foarte inspirat, personal m-a surprins plăcut, însă nu pot spune acelaşi lucru şi despre restul publicului, care greu s-a lăsat urnit din scaune, dar care într-un final apoteotic, s-a prezentat în sala unde urma să fie ţinut concertul şi a devenit mai receptiv la tot ce se întampla în jurul lui.

Înainte să probăm confortabilii teneşi ai lui Vescan, am fost (în)cântaţi de Marinaru, Scooby, Masteru, Necu, CD şi Danez care au avut o prestaţie mai mult decât mulţumitoare, deşi, personal, aş fi dorit un moment mai lung al celor de la Sagrada Familia, având o afinitate pentru ce fac baieţii.
Au existat şi scurte momente umoristice între prestaţii, iar întrebarea repetitivă a lui Scooby “Unde-i berea?”, cât şi modul realist, dar şi haios, de a clasa hip-hopul în două categorii al lui Danez, au reuşit să fure nu doar un zâmbet publicului.

După un alt moment de street dance al celor de la Royal Crew, teneşii au putut fi probaţi. Alături de Scooby, Vescan a urcat pe scenă, cântând atât melodii cunoscute şi îndrăgite de public, cât şi melodii ce urmează să fie în noul album. Mostra din urmatorul album mi-a plăcut, sound-ul mai lucrat şi energia tipică lui Vescan, consider că vor face din acest material un succes.

Per total, pot spune că prestaţia celor de pe scenă a fost una de nota 10, următorul material discografic al lui Vescan promite multe şi este aşteptat şi în formă fizică. Faţă de ultimul concert Vescan la care am participat, publicul a fost mai mic dar, spre final, la fel de energic.

Articol scris de Ana Elida.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu