Nwanda feat. Deliric1 – Vrăji (Video)

Nwanda a lansat în această seară videoclipul piesei “Vrăji”, în colaborare cu Deliric. Clipul a avut premiera pe Music Channel în cadrul emisiunii “Like Hip Hop” și, simultan, online – pe canalul de YouTube al label-ului Facem Records (youtube.com/FacemRecordsTV) și pe site-ul său oficial (Nwanda.ro).

Videoclipul a fost filmat în București, în casa Dianei 4, în regia lui BlackMoon – cel care a realizat și clipul COMA – “Un semn”.

Nwanda
: “Vrăji este rezultatul unui efort comun și al inspirației fiecărui om implicat în acest proiect. Practic, fiecare a venit și a adăugat câte o cărămidă peste ceea ce pusese cel de dinainte. După ce a auzit piesa, Deliric a venit cu refrenul perfect, Black Moon a scris scenariul, iar ceilalți au avut grijă să creeze o atmosferă de film, care să transmită prin imagine acea stare pe care ți-o da melodia atunci când o asculți.”

Deliric: “Mă bucur că în sfârșit vom avea parte de un album Nwanda. Am pornit împreună la drum în ’97 și de atunci îl așteptăm cu toții. Piesa Vrăji creează atmosfera perfectă pentru un album profund introspectiv.”

Melodia “Vrăji” a fost produsă de SEZ, fiind al doilea single de pe “Balanța” – albumul de debut Nwanda, care se va lansa săptămâna viitoare, pe 15 noiembrie, pe www.nwanda.ro . Materialul a fost înregistrat in studiourile Chill Brothers, în perioada 2011-2012, și conține colaborări atât cu colegii săi de la Facem Records, cât și cu alți artiști. Pentru tracklist și mai multe informații legate de album, puteți urmări pagina de Facebook a artistului, unde va oferi în fiecare zi noi detalii: facebook.com/NwandaFacemRecords

Credite piesă:
Text: Nwanda, Deliric
Producție: SEZ
Mix: Hip
Master: High Jet

Credite videoclip:
Regie + montaj: Black Moon
DOP: Adrian Iurchevici (a lucrat și la videoclipurile “Genți de bani” și “€œMuzică”)
Gaffer: Radu Tancău
DIT: Andrei Jammal Pîrvulescu

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu