Noul videoclip B.U.G. Mafia – „Bani, Bani, Bani”

Muzica si productia piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Uzzi, Caddillac si Tataee, iar refrenul este interpretat de Michel Kotcha.

Ne-am dorit un videoclip care sa vorbeasca de la sine si sa exprime cat mai clar mesajul noului single. Viata e o fuga continua dupa bani, indiferent de cine esti, de unde esti sau de cati ani ai. Banii ar trebui sa fie un mijloc, nu un scop. De cele mai multe ori alegem sa intram in aceasta cursa, in loc sa ne concentram pe lucrurile care conteaza cu adevarat.

Filmarile pentru „Bani, Bani, Bani” au durat 25 de ore, in realizarea videoclipului fiind implicata o echipa de productie de 54 de persoane. Rolul personajului principal ii apartine lui Andrei Runcanu, actrita Madalina Craiu jucand rolul iubitei acestuia.

Productia executiva a clipului fost realizata de Tatatee, Alin Surdu – vechi colaborator al trupei – semnand regia, imaginea si montajul. Ideea care a stat la baza videoclipului a fost propusa de Uzzi, scenariul fiind scris apoi de cei trei membri ai trupei.

Piesa „Bani, Bani, Bani” poate fi descarcata gratuit de pe site-ul nostru oficial, www.bugmafiaoficial.ro.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu