Noua colecție Krack este disponibilă pe www.krack.ro!

Krack încheie anul cu o nouă colecție, lansând totodată și magazinul online de unde cei interesați își pot achiziona cele mai noi produse ale brand-ului de streatwear!

Noua colecție Krack a fost denumită Keep It Hardcore și, așa cum îi spune și numele, vine la pachet cu multă atitudine. Colecția păstrează un tipar clasic, inspirat de boom-bap-ul anilor ‘€™90 și din atitudinea unor „€˜monștri sacri”€™ precum Rakim, Big L, The Notorious B.I.G, DJ Premier sau Mobb Deep. Colecția include tricouri (fete și băieți), hanorace (unisex) și 5 modele de căciuli, urmând ca sub același nume să apară și alte noi modele.

Timp de 6 luni shop-ul a activat exclusiv pe Facebook, însă acum partea de magazin s-a mutat pe www.krack.ro, venind astfel în ajutorul clienților cu un site ușor de utilizat, custom-made. Procesul de plasare a comenzilor este extrem de user friendly, pentru realizarea comenzii fiind necesari doar câțiva pași simpli. În ceea ce privește modalitatea de plată, aceasta va fi exclusiv ramburs, iar produsele vor fi trimise prin curier rapid!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu