Nominalizări – Cel Mai Bun Hip-Hop @ On Air Music Awards

On Air Music Awards este un nou concept de premii muzicale românești. Vă vom explica despre ce este vorba mai jos, dar mai întâi vă prezentăm nominalizările pentru Cel Mai Bun Hip-Hop (categoria cu numărul 5 din cele 19 propuse).





Prima ediție On Air Music Awards va avea loc în 2013, în mai puțin de o lună. Marcați în calendare ziua de 15 aprilie 2013 – gala va fi transmisă live pe internet. Evenimentul va fi susținut într-un loc prestigios pentru cultura românească: Sala Mare a Teatrului Național din București. Invitații vor sosi pe covorul roșu începând cu orele 19:00 iar gala propriu-zisă va începe la 20:30.

Oamenii ce vor decide câstigatorii acestei gale sunt 30 la număr , profesioniști ai show business-ului din toate domeniile muzicale: case de producție majore și independente, posturi de radio, televiziuni muzicale, jurnalism de specialitate, organizatori de concerte și festivaluri, regizori de film și muzicieni. Jurizarea se va desfășura atât la modul general cât și pe comisii de specialitate.

Sursă foto și articol.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu