Need beats? Câștigă 7 instrumentale semnate Dismas.

Câștiga 7 instrumentale de la Dismas. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii lui Dismas (http:// www.facebook.com/DismasIsHere), să-ți postezi melodia personală pe wall și să-ți inviți prietenii să dea like postării de acolo. La finalul concursului vor fi aleși 4 câștigători; 3 în funcție de numărul de like-uri și 1 ales personal (piesa preferată din cele înscrise), iar premiile vor fi împărțite în felul următor:

Locul I -€“ 3 instrumentale

Locul II -€“ 2 instrumentale

Locul III – 1 instrumental

Premiu special -€“ 1 instrumental

Concursul va dura de azi 18 Martie până vineri 19 Aprilie și se adresează tuturor MC-ilor indiferent de vârstă și experiență, iar piesa înscrisă în concurs nu trebuie să fie înregistrată în condiții profi și nici nu trebuie să fie înregistrată special pentru concurs, puteți posta orice piesă făcută de voi. Mai pe scurt spus oricine poate câștiga, totul depinde de el. După câștigarea concursului instrumentalele vor aparține în totalitate câștigătorilor, iar modul în care fiecare câștigător își va alege instrumentalul/ele va fi în felul următorul: câștigătorul premiului special își va alege primul din cele 7 instrumentale, apoi va urma cel de pe locul 1, apoi 2 și 3.

€œÎn ultimele luni am avut ocazia să văd și să aud pe net mulți MC talentați care însă nu au piesele înregistrate în condiții tocmai profesionale. Concursul acesta vine tocmai în sprijinul lor și deși nu le pot oferi ore de studio măcar le pot oferi câteva instrumentale pe care le vor putea folosi doar ei oricând vor dori și pe orice fel de proiect; fie că e vorba de LP, EP sau pur și simplu piesă lansată pe net.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu