Nane feat. Guess Who – Modalitate (produs de Lu-K Beats & Haarp Beats) (Video)

Okapi Sound prezintă astăzi, 5 decembrie, „Modalitate”, cel mai recent videoclip semnat Nane, în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe pagina de Facebook a artistului.

Clipul „Modalitate” a fost realizat în colaborare cu Guess Who și reprezintă primul proiect lansat de Nane la Okapi Sound. Videoclipul a fost realizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm) și
prezintă în detaliu starea piesei – modalitatea – pentru aceasta fiind folosită o serie de elemente specifice: fum, măști sau lumini difuze. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile atât în București, cât și într-o pădure din apropierea capitalei. Despre noul său proiect Nane spune:

„Modalitate este clar o piesă de stare, în care sunt sigur că se regăsesc foarte mulți oameni. De când m-am alăturat echipei Okapi Sound, am petrecut mult timp în studio, iar aceasta este prima piesă de pe albumul la care am început să lucrez aici. Colaborarea cu Guess Who s-a întâmplat pur și simplu, fără ceva planificat, așa cum se întâmplă toate colaborările din Okapi Sound.”

În prezent, Nane lucrează intens în studio, unde, după materialele lansate independent în perioada 2006 – 2011, conturează primul său album. Colaborare cu Guess Who a luat naștere în urmă cu aproximativ două luni la Okapi Sound Studio.

„Îl cunosc pe Nane de ceva vreme, e un om pasionat de ceea ce face și asta se reflectă și în muzica lui. La noi în casă lucrurile merg după același principiu, așa că Nane la Okapi Sound s-a potrivit perfect”, spune Guess Who despre venirea lui Nane la Okapi Sound.

Fiți cu ochii pe pagina de Facebook Nane, urmează și alte surprize!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu