Nane feat. George Hora – NOI 2

Nane, pe numele său real Ștefan Avram Cherescu, este unul dintre artiștii noului val al hip-hopului românesc. Din 2006 când s-a apucat de muzică și până în prezent a lansat mai multe piese și aproape în fiecare an a scos un mixtape. A colaborat cu nume importante din zona hip-hop, printre care: Skizzo Skillz, Nicalai (DJ Swamp), Doddy, Cabron, Karie, Zhao, Drei Ros, Criss Blaziny, Exo, Hashoo, Lu-K, AFO (Aforic), Vescan.

Pentru primul single lansat alături de o casă de discuri, „NOI” , Nane a colaborat cu George Hora. Muzică și versurile au fost compuse de Nane și George Hora, iar instrumentatul piesei a fost produs tocmai în SUA de către CPR Productions, o echipă de producție care a lucrat cu nume importante din industrie precum: Mac Lucci, Macy Gray sau legendarul Snoop Dogg.

O parte din piesă a fost înregistrată în studioul lui Nane, iar mixul, masterul și producția adițională au fost făcut de George Hora în studioul său din Timișoara, Studio66.

„€œNOI 2” este o piesă extrem de sinceră care prezintă tabloul relației de cuplu exact așa cum e. Este o piesă despre oameni, despre lupta unuia pentru celălalt și despre felul în care ne afectăm viețile reciproc

. a spus Nane.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu