Nane feat. George Hora – Mai Aproape

După single-ul „Modalitate”, prima piesă Nane la Okapi Sound, lansată în luna decembrie, revenim cu cea de-a doua piesă extrasă de pe viitorul material al artistului, „Mai Aproape”, o nouă colaborare cu George Hora:

„Mai Aproape” este o piesă foarte pozitivă și sinceră. Este despre sentimentul de atracție, pe care toți îl avem în noi. Instrumentalul lui Boogie m-a inspirat atât de tare încât am scris piesa imediat după ce l-am auzit. Am decis ca „Mai Aproape” să fie în colaborare cu George Hora pentru că am simțit că piesa se apropie cumva ca stare de single-ul precedent, realizat în aceeași formulă.

Instrumentalul a fost compus de Boogie, vechi prieten al lui Nane, împreună cu care a realizat primele mixtape-uri, încă din anul 2007. În prezent, Nane lucrează intens în studioul Okapi Sound, urmând să finalizeze cel de-al șaptelea mixtape, material pe care va fi inclusă atât „Modalitate” (feat. Guess Who), cât și „Mai Aproape” (feat. George Hora).

Mi se pare marfă pentru că este o piesă produsă de Boogie, cu care am lucrat pentru primele mixtape-uri. În cele șapte luni de când sunt în echipa Okapi Sound, am lucrat noi piese și lucrez pentru a finaliza noul mixtape. „Mai Aproape” vine la două luni de când Nane a fost anunțat ca fiind noul membru al echipei Okapi Sound, vestea venind odată cu videoclipul „Modalitate”, disponibil pe canalul oficial de YouTube.

Fiți cu ochii pe activitatea lui Nane pentru că vor fi lansate multe proiecte noi!

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu