Muzica străzii acompaniază artiștii plastici de la Sibiu International Street ART Festival 2017

Muzica străzii acompaniază artiștii plastici

de la Sibiu International Street ART Festival 2017

Șuie Paparude, Dragonu AKA 47 și Homeboyldj și-au confirmat prezența la Sibiu International Street ART Festival 2017, desfășurat în perioada 3-9 iulie, unde vor cânta în cinstea spiritului liber al celor care simt și rezonează cu cultura urbană.

Concertele integrate în festival vor avea loc la sfârșit de săptămână în Piața Huet – zona 0 a festivalului, care devine epicentrul street art-ului și locul de întâlnire al iubitorilor și pasionaților de artă realizată și expusă în stradă. Șuie Paparude deschid seria de concerte joi, 6 iulie, ora 21:00, cu un show electro, Homeboyldj vine la platane vineri, 7 iulie, de la 20:00 și va face să vibreze centrul istoric cu beat-uri oldschool, iar sâmbătă, 8 iulie, începând cu ora 21:00, Dragonu AKA 47 aduce mesaje puternice și ritmuri de rap pe care le ții cu o mână în aer.

Cei 3 artiști muzicali se alătură line-up-ului street art, care cuprinde 27 de artiști plastici ce vor revitaliza orașul prin artă stradală. Printre aceștia se regăsesc cunoscuții Sweet Damage Crew, Kitră, The Orion sau Pisica Pătrată, dar și 3 artiști internaționali care își vor aduce aportul pe zidurile din Sibiu: Urka din Italia, Wasp Elder din UK și Camilo din Portugalia.

În paralel cu munca depusă de artiști la cele 21 de lucrări în cele 7 zile de festival, SISAF propune un program plin de activități conexe. Vor fi organizate conferințe și dialoguri despre artă și spațiu urban, întâlniri cu artiștii, workshop-uri, tur de artă și expoziții de fotografie. În ultima zi de festival se pornește în Turul de Artă Stradală – primul și singurul de acest gen din țară, pe biciclete și alte mijloace urbane de deplasare, pentru a vedea toate lucrările realizate la această ediție.

Sibiu International Street ART Festival este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Răcorit de: Gambrinus

Înaripat de: Red Bull

Mai multe detalii despre festival găsiți pe www.streetartfestival.ro

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu