MUZE – Ca lumea feat. Miru (Video)

MUZE, singurul crew feminin de rap din România, revin cu o nouă piesă. „Ca lumea” feat. Miru, lansată pe toate platformele digitale la data de 16 martie 2020 și de astăzi și sub formă video pe Youtube, este noul single al fetelor, după ce la finalul anului trecut au lansat două piese cu puternic mesaj social, însoțite de campanii anti bullying și anti abuz/violență domestică (IOSAIA și BPVSV/Vreau să vorbesc).

 

Deși tot militantă, noua piesă, înregistrată la BadRoom Music, aduce o abordare mai chill, plină de ironie și culoare, atât la nivel audio, cât și video. În contextul unei societăți actuale suprasaturate de trend-uri efemere, superficialitate și conformism, „Ca lumea” reprezintă un manifest pro autenticitate. UNDERCOVER, Liry, Gani și invitata Miru livrează mesajul în stil propriu, dincolo de limbajul necenzurat concluzia comună fiind că nu tot ce este „ca lumea” este reprezentativ la nivelul fiecărui individ.

 

Videoclipul a fost realizat de către Alex Țuțurescu și publicat la data de 4 iunie 2020 pe canalul oficial MUZE. Pe același canal, sunt, de asemenea, disponibile albumul „O să fie bine”, lansat în 2017, precum și single-urile apărute ulterior.

 

Pe lângă canalul de Youtube MUZE, puteți urmări activitatea fetelor pe pagina de Facebook, pe Instagram, precum si pe conturile individuale.

Audiție și vizionare plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu